Innsikt

Video på web – rimeligere og enklere enn du kanskje tror

Mange har nok fremdeles en oppfatning av at video på web koster mer enn det smaker. Og ja, video kan være dyrt. Men, behøver ikke være det. Det kommer helt an på hvilken genre vi snakker om.

Selv har jeg i det siste året jobbet litt med video i flere sammenhenger, og stått for både idé, manus, filming og redigering av videoer med journalistisk preg, av typen du typisk finner på VGTV eller andre nettaviser.

Dette er videoer som ikke nødvendigvis ligger i 60 Minutes ligaen, eller har NRK-kvalitet, men som er gode nok til å kommunisere et budskap på en effektiv og troverdig måte, og som ivaretar bedriftens eller organisasjonens profesjonelle image. Og best av alt: de har en hyggelig pris!

Etter oppfordring fra min arbeidsgiver, MarkedsPartner AS, skrev jeg i forrige uke et blogginnlegg med tittelen “Video på web: Ikke så dyrt og komplisert som du kanskje tror” på byråets blogg mellomstor.no. Her skriver jeg litt om hvorfor video er så populært og om hvorfor du bør vurdere dette mediet seriøst i din egen kommunikasjon.

Blogginnlegget kan du lese her – og jeg setter selvsagt pris på dine kommentarer eller innspill i kommentarfeltet. Del også gjerne eksempler på hvordan din virksomhet bruker video (eller vurderer å bruke video) i sitt kommunikasjonsarbeid.

P.S. I neste blogginnlegg kommer jeg til å presentere noen eksempler på bedrifter og enkeltpersoner jeg synes har vært svært dyktige i å bruke video på web, og som kan være til inspirasjon for deg i din virksomhet. Har du tips rundt dette setter jeg pris på om skribler det ned i en e-post. Vi høres! 🙂

Erlend Førsund
Erlend er markedssjef og innholdsrådgiver i MarkedsPartner. Han har 17 års erfaring fra digital markedsføring og er forfatter av «Hvordan lykkes med content marketing». Erlend brenner for å gjøre bedrifter og enkeltpersoner til tankeledere i sine bransjer.
Du liker kanskje også
Hva er ROI-en av en synlig leder-
Hva er ROI-en av en digitalt synlig og sosial leder?
Hva skal til for å lykkes som markedsfører de neste fem årene?

Skriv en kommentar

Din kommentar*

Ditt navn*
Ditt nettsted