Jeg heter Erlend Førsund og hjelper B2B-selskaper å vokse. Enten som din innleide markedssjef (Fractional CMO), som konsulent eller tekstforfatter. Jeg har 22+ års erfaring innen markedsføring, ti års erfaring som markedssjef og spisskompetanse på inbound marketing, tankelederskap, innholdsmarkedsføring, kundereiser og HubSpot.

Noen fakta om meg:

1) Jeg startet i januar 2023 for meg selv som markedssjef til leie, tekstforfatter og rådgiver i Førsund Consulting AS, etter å ha jobbet i Spring Agency (nå Amesto Growth) som Chief Marketing Officer og forretningsrådgiver siden oktober 2021. Der var jeg også utleid til flere selskaper som “Fractional CMO”, markedssjef på deltid.    

2) Som markedssjef i MarkedsPartner (2015-2020) var jeg ansvarlig for selskapets inbound marketing-satsning. I denne perioden økte vi trafikken til våre nettsteder med 14X, doblet omsetning og antall ansatte og posisjonerte selskapet som en tankeleder innen inbound, kundereiser og digitalisering av markedsføring og salg. I mars 2020 valgte jeg å gå over i en rolle som seniorrådgiver markedsføring og kommunikasjon.

3) Jeg er markedsfører av utdannelse, men håndverket mitt er skrivekunsten. Jeg skriver ofte på vegne av kunder, men forfatter også egne artikler og e-bøker om markedsføringsrelaterte temaer. (Ta kontakt for mer informasjon om hvordan jeg kan hjelpe deg med innhold.)

4) I 2009 lanserte jeg markedsheltene.no, hvor jeg deler mine tanker og råd om markedsføring og kommunikasjon. Bloggen genererer over 20 000 besøk hvert år.

5) Jeg har 10+ års erfaring som markedssjef og 20+ år erfaring fra B2B-bedrifter, fra begge sider av bordet (byrå/bedrift). I 2014 var jeg også den eneste (så vidt meg bekjent) i Norge med inbound i stillingstittelen.

Ønsker du å jobbe med meg, så ta kontakt. 🙂