Er marketing automation for dyrt eller for prematurt? Da bør du ta en nærmere kikk på Leadin, et gratis “CRM light” spesielt utviklet for bloggere, gründere og småbedrifter.

Etter min mening er HubSpot en av de mest spennende teknologibedriftene for markedsførere. Selskapet har blitt omtalt av både Inc., Forbes, og Deloitte som et av verdens hurtigst voksende, og har tiltrukket investorer som f.eks. Google og Salesforce. Innen marketing automation (MA) er de desidert ledende i verden sammenlignet med konkurrerende aktører som Eloqua (Oracle), Marketo og Pardot.

Gratis CRM-light for SMB-markedet

MA-programvaren HubSpot er kjent for mange. Tidligere i år lanserte de et gratis CRM-system som kan brukes av både store og små selskaper. Det var derfor svært spennende da selskapet i høst lanserte Leadin, et gratis CRM light for bloggere, gründere og småbedrifter.

Jeg var tilstede på INBOUND 2015 i Boston i september (les rapporten min) da jeg hørte om appen, og gikk etter introduksjonen sporenstreks til Leadin-standen hvor jeg fikk en demonstrasjon av dette smarte mikrosystemet. Sjekk denne videoen for å få litt mer taket på hva dette dreier seg om:

Full kontroll på hvem dine mest aktive besøkende er

Leadin kan integreres med de fleste publiseringssystemer og gir deg innsikt i hvem som besøker nettstedet ditt og hva de foretar seg der – forutsatt at de registrerer seg, noe du kan trigge gjennom å tilby et abonnement på nyhetsbrevet ditt eller noe annet av verdi for målgruppen din.

På denne måten kan du jobbe målrettet i salgsarbeidet ditt overfor de som viser en digital atferd som tilsier at de er klare til å snakke med deg. Skjermbildet under viser et utdrag fra mitt eget Leadin-kontaktkort:

Gratis CRM fra HubSpot: Leadin

Leadin er superenkel å installere

Det er svært enkelt å installere Leadin. Har du WordPress er det bare å installere en plugin. Når den er på plass, virker Leadin helt automatisk og begynner å jobbe i bakgrunnen. Det blir spennende å følge med framover på hvordan Leadin vil utvikle seg, og jeg håper selvsagt på flere spennende features. Utviklingen kan du følge her.

Bloggurat.