Jeg lovet i mitt forrige innlegg å presentere noen videobloggere jeg har blitt inspirert av, og som jeg synes fortjener cred og anerkjennelse som proffe videobloggere, så her er de:

Eben Pagan

Eben Pagan (@ebenpagan) er en av de første jeg begynte å følge med på. Den selvlærte gründeren har stor innsikt i forbrukeratferd, markedsføring, psykologi, NLP og business, og har skapt flere populære informasjonsprodukter i form av videoer og whitepapers for selvstudier innen disse områdene.

Pagan er en ivrig fremmer av konseptet “moving the free line”. Ved å gi bort verdifull informasjon helt gratis (som har en så høy oppfattet verdi at den kunne ha blitt solgt) berører du en mekanisme som ligger dypt forankret i vår menneskelige natur. Nemlig den psykologiske loven om gjensidighet som sier at når noen gir deg noe, må du gi dem noe tilbake.

Ebens videoer finner du blant annet på youtube.com/getaltitude

Gideon Shalwick

Gideon Shalwick (@gideonshalwick) er en sør-afrikaner som har emigrert til Australia og slått seg opp som videoblogger og YouTube-guru numero uno.

Gideon er en utpreget pedagog og perfeksjonist, og videoene hans er en fryd å se på. Hans fokus er hvordan du kan gjøre suksess med video gjennom YouTube og hvordan du også kan kapitalisere på bloggen din ved å kombinere video, sosiale medier og e-postmarkedsføring.

Gideons blogg heter gideonshalwick.com og jeg anbefaler at du tar deg en kikk der.

Mike Koenigs

Mike Koenigs (@mikekoenigs) er også en internettmarkedsfører jeg har fulgt med på lenge. Filmskaperen og Tezla-entusiasten fra Minnesota står blant annet bak produktet TrafficGeyser, som lar deg publisere videoer, artikler og audio på tvers av over 100 sosiale nettverk.

Koenigs har glimt i øyet, mye interessant å komme med, og har ofte med seg gjester i sine videoer. Som internettmarkedsførere flest, finner du Mike over alt, men videoene hans kan du se på Digital Cafe TV.