Innsikt

Har du spørsmål om bedriftsblogging?

Hjelp! Fredag 15. februar skal jeg i ilden. 🔥 Da blir jeg «grillet» i temaet blogging for bedrifter i serien Anneli griller en ekspert, av MarkedsPartner – og trenger dine beste spørsmål, så jeg kan levere så mye verdi som mulig.

Har du spørsmål relatert til blogging, så skriv i kommentarfeltet under, send meg en mail, eller send dem via skjemaet på denne siden. Opptaket blir publisert samme dag, og jeg kommer til å sende det til VIP-listen min også (meld deg på til høyre).

PS: Som en liten bonus her og nå ønsker jeg å dele med deg foilene til et foredrag jeg holdt om blogging for bedrifter for en nettverksgruppe i Hovedorganisasjonen Virke i januar. Her får du et rammeverk for bedriftsblogging som jeg og mine kolleger har brukt for å 10-doble trafikken til MarkedsPartner på 4 år:

Erlend Førsund
Erlend Førsund
Erlend er Chief Marketing Officer og senior forretningsrådgiver i Techweb, et konsulentselskap som hjelper B2B SaaS- og tech-selskaper med å vokse raskere 🚀. Erlend er utdannet ved BI og NHH og har jobbet med B2B-markedsføring siden tusenårsskiftet.
Du liker kanskje også
Erlend Førsund
Mine tre ord for 2022 (+ en liten tweak)
Mine tre ord for 2020

Skriv en kommentar

Din kommentar*

Ditt navn*
Ditt nettsted