Innsikt

Har du spørsmål om bedriftsblogging?

Hjelp! Fredag 15. februar skal jeg i ilden. 🔥 Da blir jeg «grillet» i temaet blogging for bedrifter i serien Anneli griller en ekspert, av MarkedsPartner – og trenger dine beste spørsmål, så jeg kan levere så mye verdi som mulig.

Har du spørsmål relatert til blogging, så skriv i kommentarfeltet under, send meg en mail, eller send dem via skjemaet på denne siden. Opptaket blir publisert samme dag, og jeg kommer til å sende det til VIP-listen min også (meld deg på til høyre).

PS: Som en liten bonus her og nå ønsker jeg å dele med deg foilene til et foredrag jeg holdt om blogging for bedrifter for en nettverksgruppe i Hovedorganisasjonen Virke i januar. Her får du et rammeverk for bedriftsblogging som jeg og mine kolleger har brukt for å 10-doble trafikken til MarkedsPartner på 4 år:

Erlend Førsund
Erlend er Chief Marketing Officer og senior forretningsrådgiver i Spring, et konsulentselskap som hjelper SaaS- og tech-selskaper med å vokse raskere 🚀. Han er utdannet ved BI og NHH og har jobbet med markedsføring siden tusenårsskiftet.
Du liker kanskje også
Hvilke egenskaper bør din neste markedsdirektør ha?
Hvordan skapes et sterkt merkenavn?

Skriv en kommentar

Din kommentar*

Ditt navn*
Ditt nettsted